O nama

PG-PAK doo je kompanija sa sjedištem u Podgorici. Od 2009-te godine bilježi konstantan rast i od male firme izrasta u apsolutnog lidera na tržištu Crne Gore u distribuciji u HoReCa sektoru.

Naš asortiman ima oko 800 artikala: Higijenska sredstva, Profesionalna hemija, Papirna konfekcija, ambalažna pakovanja za hranu i kompletan potrošni materijal…

Na tržištu smo prepoznati kao pouzdani partneri renomiranim ugostiteljskim objektima, klinikama, zdravstvenim ustanovama, hotelima itd.

U 2022-oj godini našoj kompaniji se pripaja firma PACO doo koja se bavi distribucijom robe široke potrošnje u retail-u i zastupa renomirane proizvođače iz Italije, Austrije, Njemačke, Srbije itd. Nakon spajanja posluje kao pravno lice PG-PAK DOO Divizija RETAIL.

U istoj godini smo pokrenuli proizvodnju kartonske i papirne ambalaže za hranu. Možemo se pohvaliti najsavremenijom opremom u Crnoj Gori i regionu. 

Kompanija je podijeljenja u tri sektora:

Kompanija trenutno ima 42 zaposlena i 27 vozila u voznom parku. Koristimo skladišteni prostor od 3500 m2 i posjedujemo carinsko skladište od 500 m2.